Etiketler

31 Aralık 2015 Perşembe

TRT Belgesel'in En İyi Programları

  Trt'nin belgesel kanalı olan Trt Belgesel'de yeni yayın kuşağında yayınlanan ve en çok izlenen programlarını sizler için derlerdik...

1). İnsan Doğaya Karşı


    Trt Belgesel kanalında yayınlanan kuşkusuz en iyi program olan Bear Grylls ile İnsan doğaya karşı'da zorlu doğa koşullarında ayakta kalmaya çalışıyoruz. Program sunucusu olan Bear Grylls, Dünyanın çeşitli bölgelerinde zor durumlardan kurtulmaya çalışıyor. Bunu yaparken sizin asla yiyemem dediğiniz şeyleri o afiyetle yiyor... 

2). Temizlik Hastaları


  Obsesif Kompulsif Bozukluk tanısı konmuş kişilerin oluşturduğu bir temizlik ekibi kendilerini İngiltere’yi daha temiz bir yer yapmaya adar ve bu amaçla gerek evleri, gerek kamuya ait alanları temizlemeye koyulur.

3). Kılavuz


  Hakan Çalışkan liderliğindeki çaylaklarımızın doğa ile imtihanını konu edinen Kılavuz programı, Türkiye'nin vahşi doğada hayatta kalmayı konu edinen ilk belgesel programıdır. Bakalım çaylaklarımız Kılavuz’un hayatta kalma formülü yerine getirebilecekler mi?

4). Yok Olmadan Keşfet 


   “Bir doğa bilimci olarak hayvanların korunması için araştırma yapıyorum keşiflerim sırasında büyük riskler alıyorum.”  diyen, Akademisyen ve Doğa fotoğrafçısı Çağan Şekercioğlu sayısız ödül kazanmasına sebep olan bilimsel araştırmalarının ve çalışmalarının ışığında yok olmadan keşfedilmesi gereken güzelliklerin izini sürdüğü programını kaçırmamanızı öneririz.

6). Annemden Uzakta Rikki Roath


   Amerikalı gezgin Rikki Roath, Türkiye’yi karış karış dolaşarak yaşadığı benzersiz deneyimleri seyirci ile paylaşıyor.

Peki ya sizin en beğendiğiniz program hangisi?

Yorumlarınızı bekliyorum











1 yorum:

  1. Annemden Uzakta Programını beğeniyorum ama Programın ismi Şehirden Uzakta olarak değişecekmiş

    YanıtlaSil